Back to work overview

Protected: Kaleidoscope

Client

Acrylicize

Asylum Supervisor

Mark Ward

From a brief and drawing supplied by Acrylicize, we were commissioned to fabricate two identical illuminated wall installations for Tableau’s offices in Southwark, London.

Fabricated in a modular fashion, for transport and installation into the tight office corridors, the main structure comprised of durable composite panels with geometric patterning printed onto the surface.

Acrylicize provided us with an animated lighting pattern, which required an extensive period of R&D for the LED housings to be developed. The challenge being, that the light had to emanate at a specific angle and terminate at a set distance. This we achieved using curved mirrors, supported in a folded aluminium box. A total of 360 units were produced with a pristine, white powder coated finish. The LED’s were controlled using bespoke software and custom made DMX driver boards.